Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

У засіданні чергової Асамблеї відділення НОК України у Житомирській області взяв участь Микола Григорович, депутат обласної ради

Дата: 11.12.2023 10:55
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

 

07 грудня відбулося засідання ХІ чергової Асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України у Житомирській області за участі президента НОК України Вадима Гутцайта та начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечко.

На засіданні був присутній член відділення НОК України у Житомирській області, депутат обласної ради, спортсмен Микола Григорович.

Під час заходу відбулося нагородження відзнаками Національного Олімпійського комітету України у Житомирській області та відзнаками Національного Олімпійського комітету України. Нагороду отримав і Микола Григорович.

08 грудня відбулась номінація «Лауреати спортивного року 2023». Приємно, що в цій номінації нагороду отримали наші земляки - вихованка Радомишльської гімназії та ДЮСШ Дар’я Мосійчук, яка  стала чемпіонкою серед юніорів на Чемпіонаті України з гирьового спорту, виконала розряд на майстра спорту України, а на Чемпіонаті в Греції стала чемпіонкою Європи, та майстер спорту, тренер, вчитель фізичного виховання Радомишльської гімназії Олександр Мосійчук.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних