Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги жителів громади!

Дата: 07.12.2023 09:34
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

Наразі виникає критична ситуація із забезпеченням жителів громади транспортним сполученням за маршрутом Радомишль – Тетерів (ч/з Городок).

У свій час, а саме 03 серпня 2021 року ТОВ «ЛАТК-0777» отримало від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України дозвіл на перевезення пасажирів на міжобласному автобусному маршруті загального користування Радомишль Тетерів, рейси 81/82, 83/84, 85/56, 87/88 (строк дії з 03 серпня 2021 р. до 02 серпня 2026 р.) але з  початку жовтня місяця поточного року  товариство припинило автобусне сполучення за вказаним маршрутом. 

З метою унеможливлення створення соціальної напруги серед населення Радомишльська міська рада звернулась з клопотанням до Житомирської обласної державної адміністрації щодо  відкриття рейсу Радомишль – Біла Криниця. ПрАТ «Радомишльське автопідприємство – 11848» отримавши тимчасовий дозвіл, уклавши договір на здійснення перевезень та попрацювавши на маршруті  декілька місяців повідомило у всі відповідні органи, що  з 11.12.2023р. припиняє автобусне сполучення за маршрутом Радомишль – Біла Криниця в першу чергу по причині збитковості та у зв’язку із закінченням терміну дії відповідного договору. (Беззбитковим по ряду обєктивних причин є маршрут Радомишль Тетерів)

Під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою  України  з безпеки  на транспорті  встановлено факти порушення умов дозволу в частині незабезпечення регулярності перевезень з вини перевізника ТОВ «ЛАТК-0777» на міжобласному автобусному маршруті загального користування Радомишль Тетерів. Мінінфраструктури 03 листопада 2023 р. винесло ТОВ «ЛАТК-0777» попередження про недопущення порушення умов дозволу. Розірвання договору a6o анулювання дозволу здійснюєтьея не раніше ніж через 30 календарних днів після надісланого організатором попередження такому перевізникові про недопущення порушення умов договору (перевірка зазначеного проводиться спеціалістами Укртрансбезпеки починаючи з 04.12.23 р.)

Отже, у разі анулювання дозволу, виданого  ТОВ «ЛАТК-0777», Мініфраструктури включить маршрут Радомишль-Тетерів до обєктів чергового конкурсу про що працівники Міністерства повідомили міській раді (організатор або робочий орган публікує в друкованих засобах масової інформації не пізніше ніж за 30 календарних днів до початку конкурсу оголошення про конкурс).  Сподіваємося, що незабаром зявиться більш надійний перевізник, що забезпечить жителів нашої та сусідніх громад транспортним  сполученням. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних