Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ГРОМАДА ПОПРОЩАЛАСЯ З ГЕРОЄМ

Дата: 02.12.2023 15:07
Кількість переглядів: 347

Фото без описуНа колінах та болем у серці сьогодні Радомишльська громада та Краснобірський старостинський округ провели в останню путь Героя, який стояв до останнього на захисті Батьківщини, який віддав життя за кожного з нас – старшого лейтенанта Степанчука Івана Васильовича.

Народився Іван 07.07.1992 року в с. Краснобірка. У 2009 році закінчив школу. Вступив до Житомирського державного технологічного університету. Паралельно навчався на військовій кафедрі.

З 24 лютого 2022 року Іван був призваний до Збройних Лав України на посаду начальника автослужби.  Потім служив в ОМБр, а влітку 2023 року перевівся до бригади НГУ «Азов», був командиром мінометного взводу.

Загинув 28.11.2023 року в результаті гранатометного обстрілу позицій від чисельних осколкових поранень у районі населеного пункту Діброва Сєвєродонецького р-ну, Луганської області.

 Нестерпна втрата найкращих синів України залишає глибокі рани й криваві сліди на рідних українських чорноземах. У жорнах жорстокої російсько-української війни безупинно сіється смерть. Все більше і більше наших молодих, сильних чоловіків у розквіті сил, наших героїв ми втрачаємо навічно...

Кожен із нас у неокупному боргу перед вами, наші доблесні Захисники.

 На превеликий жаль Герої вмирають, але вони назавжди залишаються в наших серцях.

Радомишльська міська рада висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять і слава українському воїну Івану Степанчуку, який захищав рідну Україну і кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних