Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська міська рада працює над покращенням інвестиційного іміджу міста

Дата: 01.09.2017 16:42
Кількість переглядів: 1245

Одним із актуальних завдань в місті є активізація інвестиційної діяльності та значне нарощування обсягів інвестицій. Збільшення притоку інвестицій - це надзвичайно важливий напрямок діяльності Радомишльської міської ради, адже поєднання інтересів інвестора з інтересами міста може стати основою для плідного взаємовигідного співробітництва.

 

Наша головна мета, розповідає міський голова Олег Соболевський, - це формування сприятливих умов для активізації інвестиційних процесів для залучення вітчизняних та іноземних інвестиційних ресурсів у розвиток економіки та соціальної сфери Радомишля, а також інформування потенційних інвесторів про можливості вкладання коштів у, наприклад, розвиток соціальної інфраструктури, туризму,  розвиток незадіяних виробничих площ чи об’єкти житлового будівництва.


08 серпня 2017 року на сесії міської ради було розглянуто лист  Шона Лі, директора ТОВ ''ГЕСС Консалтинг Україна'' про співпрацю. Лист було підтримано депутатами міської ради.


Радомишльською міською радою було надано відповідь ТОВ ''ГЕСС Консалтинг Україна".


Заради успішного майбутнього нашого міста, ми повинні наполегливо працювати у напрямку поліпшення інвестиційного іміджу міста, що матиме позитивний вплив на результативність та ефективність залучення будь-яких інвестиційних джерел. - Пояснює Олег Соболевський. - Це дозволить створити умови, які сприятимуть організації та успішному розвитку бізнесу в регіоні, так як збільшення обсягів  інвестицій сьогодні – це зростання доходів населення в майбутньому. Сприяючи їх залученню, можна в перспективі розраховувати на збільшення робочих місць, підвищення рівня заробітної плати та отримання надійних соціальних гарантій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.