Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання Радомишльського міського голови Володимира Тетерського з Днем працівників освіти

Дата: 01.10.2023 09:00
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

 

Шановні вчителі, працівники освітніх установ, ветерани педагогічної праці!

Від себе особисто та Радомишльської громади щиро вітаю Вас з днем вашого професійного свята – Дня працівника освіти.

День вчителя – свято кожного з нас. У ці дні ми з величезною вдячністю згадуємо своїх шкільних вчителів та викладачів. Праця учителя є найбільшим скарбом суспільства. Ви формуєте наше майбутнє, завдяки вашим зусиллям наполегливо і послідовно прокладається стежина із країни дитинства і пізнання до широкої дороги життя.

Саме Ви відкриваєте перед всіма нами планету знань, даєте перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі. У першу чергу від Вас залежить виховання нової, національної свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань. Ви – творці майбутнього нашої держави, її інтелекту.

Тому українці завжди цінували та шанували працю ВЧИТЕЛЯ, ставили її на перше місце. І сьогодні у складні часи для нашої держави та української освіти зокрема, Ви забезпечуєте належний рівень знань. Саме Ви закладаєте у підростаючого покоління основи патріотичного виховання, любов до Батьківщини, почуття обов'язку та готовності захищати та боронити свій дім.  Спільно з вихованцями Ви допомагаєте нашим Збройним силам: долучаєтесь до зборів коштів, організовуючи благодійні ярмарки та концерти. Разом з малюнками, створеними руками учнів, Ви передаєте частину домашнього затишку та тепла, які зігрівають серце нашим захисникам на фронті та підтримують їх.  

Ваша щоденна праця із дітьми та молоддю є найважливішою для розвитку української нації, нашої громади. Адже від тих цінностей, які Ви сформуєте у юного покоління, залежить доля наших родин, міста, держави. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук у далеко непростій справі навчання, виховання та розвитку кожної дитини, за Вашу самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнений, що Ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої України.

Вітаю всіх працівників освіти Радомишльської громади, ветеранів педагогічної праці з професійним святом. Бажаю кожному із Вас міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани Ваших вихованців.

 

З повагою

міський голова                                           Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних