Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Центр первинної медико-санітарної допомоги завершив проєкт «Пацієнторієнтована медична допомога – доступна кожному в Радомишльській громаді»

Дата: 27.09.2023 15:10
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

 

7 місяців кропіткої праці колективу КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Радомишльської громади та грантової команди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Свій внесок у реалізацію проєкту зробила і Громадська організація «Глобальний погляд».

А все почалось з бажання і готовності змінюватися та впевнено крокувати вперед, реалізовуючи даний проєкт.Фото без опису

26 вересня 2023 року відбувся круглий стіл, який проходив у закладі КНП ЦПМСД. Відкрила зустріч головна лікарка Ніна Ляшевська. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Володимир Тетерський. Після чого команда Центру ПМСД ділилася досвідом у впровадженні системи управління якістю та пацієнторієнтованості з колегами медзакладів Малинської і Чуднівської міських рад та Брусилівської, Черняхівської і Білокоровицької селищних рад. Присутні мали змогу почути про всі етапи роботи над проєктом, задати питання та отримати відповіді, а потім ще взяти участь у інтерактиві.Фото без опису

За цей період була пророблена велика робота. І тепер, коли заходиш до медичного закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Радомишльської громади, ти бачиш результат праці багатьох людей: нові меблі, світлі приміщення, сучасні напрямки роботи. Розроблено логотип Центру – три серця (медичний працівник, пацієнт та родина).

Такий результат втілення проектів, дасть поштовх не боятися брати участь у грантових проектах, покращувати якість надання послуг та розвиватися професійно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних