Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

День Дошкілля – 24 вересня!

Дата: 24.09.2023 12:14
Кількість переглядів: 286

Вітаємо всіх причетних, бажаємо ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

    Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

В переддень Дня Дошкілля отримали привітання від міського голови Володимира Тетерського та були нагороджені Почесними грамотами Радомишльської міської ради 8 працівників!

    Педагогічні працівники садочків постійно підвищують свій фаховий рівень: займаються самоосвітою, проходять курси підвищення кваліфікації на базі ЖОІППО, беруть участь у міських семінарах для дошкільників громади та у міському методичному коворкінгу, який традиційно проходить на початку січня та діляться своїм досвідом;  є активними учасниками обласного конкурсу «добрих практик» освітян Житомирщини «Сучасна освіта Житомирщини -2023», де мають в 2023 році прекрасні результати:

Диплом ІІІ ступеня:

  • Янчук Валентина Миколаївна, вихователька Радомишльського ЗДО №6 «Малятко» з роботою «Практичний порадник «Використання дидактичних ігор в освітній діяльності з дітьми І молодшої групи»»;

  • Волошина Віта Миколаївна, вихователька Радомишльського ЗДО №6 «Малятко» з роботою «Практичний порадник «З мамою не сумно»»;

Довгаленко Наталія Анатоліївна та Гончарук Олеся Михайлівна, вихователі Радомишльського ЗДО №1 «Берізка» з роботою «Методичні рекомендації по використанню багатофункціонального посібника «Все починається з пальчиків»». 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Самчук привітала освітян та відзначила Почесними грамотами відділу освіти, молоді та спорту

    Фото без описуБільшість  закладів дошкільної освіти громади долучилися до крос-секторального проекту Юнісеф у Житомирській області  «Спільно до навчання». Пройшли відповідне навчання, отримали сертифікат, який засвідчує їх компетентність та здійснюють активності за різними напрямками з дошкільнятами:

- Мінна небезпека» (EORE).

- Організація ігрової діяльності дітей віком від 3-6 років у надзвичайних ситуаціях.

-Формування життєстійкості дошкільника в умовах війни.

- Надання психологічної підтримки дітям в період війни.

Дорогі наші дошкільники, дякуємо вам за професіоналізм, людяність та теплоту і ніжність до наймолодших дітей нашої громади!

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних