Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Візьміть дитину у родину!!!

Дата: 19.09.2023 16:25
Кількість переглядів: 137

Фото без опису     Є різні способи того, як стати батьками. Один із них – це усиновлення дитини, яка є пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на правах доньки або сина. Це непроста і водночас така благородна справа. Україна багата на людей, які готові взяти до себе в сім’єю та стати батьками дитині, яка залишилися одна. Кожного дня хтось із дітей відкриває двері своєї нової домівки, а за  ними мама і тато, які довго чекали на них. В нашій країні дуже багато дітей, які мріють про маму і тата. Ці діти ще не знають, але обов’язково пізнають, що таке щира, справжня батьківська любов і турбота. Серед них  малюки, діти більш старшого віку, і діти, які мають певні проблеми зі здоров’ям, і родинні групи братиків і сестричок, для яких влаштування до нової сім’ї не повинне затьмаритись болем розлучення одне з одним. Саме Ваша сім’я може стати для дитини осередком любові і тепла, якого вона прагне. І саме Ви навчите її більше усміхатися, любити людей і бути щасливою. І Ваш вчинок зробить цей світ добрішим.

Ми віримо, що Ви чуйна та щира людина і доля дітей-сиріт та дітей,  позбавлених батьківського піклування не байдужа Вам!

 Візьміть дитину у свою родину! І не хай разом з цим прекрасним моментом у Вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом, прийняти у свою родину дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування звертайтесь за необхідною консультацією щодо усиновлення до служби у справах дітей Радомишльської міської ради, яка знаходиться за адресою: Соборний майдан № 12, м. Радомишль каб. 27, 31.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних