Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Дата: 08.09.2023 19:18
Кількість переглядів: 212

Фото без опису8 вересня 2023 року на базі Радомишльського опорного ліцею №2 відбувся захід присвячений Дню фізичної культури та спорту.

Міський голова Володимир Тетерський привітав усіх спортсменів, тренерів ДЮСШ та організаторів спортивного руху в Радомишльській територіальній громаді з професійним святом, з нагоди Дня фізичної культури та спорту – свята здорових, цілеспрямованих людей! Без сумніву, саме фізично і духовно розвинені люди завжди були опорою суспільства, його рушійною силою. А сьогодні, коли країна виборює свою свободу, багато професіоналів у галузі спорту і тих, хто просто не уявляє свого життя без фізичного розвитку, стоять у єдиному строю, захищаючи свої родини та Україну.

Наша громада завжди славилась своїми спортивними талантами, і ми пишаємося їх досягненнями. Достойно зарекомендувавши себе в змаганнях на різних рівнях, наші спортсмени гідними перемогами здобули славу для себе, з честю продовжуючи традиції з виховання здорового молодого покоління.

За активну громадську діяльність у галузі фізичної культури та спорту, вагомий особистий внесок у популяризацію здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури та спорту спортивний актив громади було нагороджено Почесними грамотами Радомишльської міської ради, подяками та Грамотами відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради. Юні спортсмени та вихованці танцювальної студії «Силует» (керівник Тетяна Вишнівська) порадували присутніх показовими виступами. Після завершення спортивного заходу працівники Радомишльської дитячо-юнацької спортивної школи поклали квіти до пам’ятних знаків на Меморіалі Слави та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

В цей день щиро бажаємо усім насамперед миру, міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості та підкорення нових спортивних висот!

Дякуємо ЗСУ!Фото без описуФото без описуФото без описуВідділ освіти, молоді та спорту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних