Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Днем знань

Дата: 01.09.2023 09:40
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

Дорогі діти, шановні батьки, вчителі, працівники закладів освіти!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань!

Сьогодні розпочинається новий навчальний рік. 1 вересня - це завжди особливо зворушливий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Освіта – це один з фундаментів, на якому будується держава. Запорука її успіху, розвитку і процвітання.

І цього року День знань не такий, як завжди. Україна веде боротьбу з жорстоким та підступним ворогом за право на існування, за своє майбутнє. І батьки наших дітей, наших учнів зараз зі зброєю в руках захищають нашу державу від російської навали. Захищають Ваше майбутнє і майбутнє прийдешніх поколінь українців. Їх право здобувати освіту українською мовою, знати історію своєї країни та отримувати знання в українській школі.

Кожен із нас зараз бореться за нашу країну та її щасливе майбутнє, робить все можливе, аби наблизити перемогу, допомагає нашим військовим підтримкою, словом і ділом, робить те, що вміє найкраще. Хтось виграє медалі, презентує проєкти, здобуває нагороди в інтелектуальних змаганнях. Хтось знімає мотиваційні відео, пише зворушливі листи або плете браслети-обереги для наших захисників. Хтось допомагає у волонтерських центрах, готує смачні страви для наших військових або рятує чужі життя, щоразу ризикуючи своїм. А хтось продовжує вчити й навчатися, таким чином міцно тримаючи освітній фронт... Для Перемоги важливий кожен. Адже для відбудови країни, державі потрібні освічені молоді люди.

Дорогі учні! Ці надважкі часи, котрі переживає нині український народ не послабили, а загартували та об’єднали  всіх нас задля Перемоги. Пам’ятайте, що від кожного з вас вже сьогодні залежить майбутнє України.

Перше вересня – це свято, яке об’єднує усіх, бо кожен з нас у цей день колись переступив поріг школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

 Бажаю всім учням успішного навчального року, педагогам - мудрості й щедрості душі у їх благородній справі. А головне – навчатись у мирній, незалежній Україні!

 

Україна переможе!

З Днем знань!

 

 

З  повагою     

Міський голова                                         Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних