Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

28 та 29 серпня 2023 року у Бізнес хабі Радомишльської міської ради відбулися навчальні тренінги для підприємців

Дата: 30.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

28 та 29 серпня 2023 року у Бізнес хабі відбулися навчальні тренінги для підприємців Радомишльської громади. Тренінги охоплювали 2 основні теми:

1. Експортна діяльність підприємства: як підприємцю розпочати експортувати та розширити експорт.

2. Як продавати через соціальні мережі (Instagram, Facebook Marketplace) та через міжнародні онлайн-майданчики (Amazon, eBay, Etsy).

Після тренінгів кожен підприємець мав можливість отримати індивідуальну консультацію від експерта щодо продажів за кордон та попрацював над вирішенням саме його питань.

Окрім того, всі учасники мали можливість зареєструватися на участь у конкурсі на безкоштовну розробку брендування для свого бізнесу. Дизайнери грантового проекту безкошкоштовно розроблятимуть логотипи для бізнесу та/або каталоги продукції/послуг, щоб зробити продукти радомишльських виробників впізнаваними для покупців.

 

Нагадаємо, що тренінги організовуються Агенцією регіонального розвитку Житомирської області в рамках проєкту "Спроможна громада для ведення бізнесу", що реалізується за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

 

Відділ економічного розвитку та міжнародного співробітництва

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних