Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

«СПІЛЬНО» – для дітей! Новий, сучасний освітній проєкт

Дата: 28.07.2023 12:42
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Всі батьки мріють, щоб діти добре вчилися, були вихованими та ввічливими, досягли високих цілей та стали успішними особистостями. Важливу роль у цьому відіграють лідерські риси: самостійність, відповідальність, впевненість, вміння працювати в команді. Докладаючи невеликих зусиль, батьки можуть розвивати в дітей ці особливості характеру. Іноді достатньо просто записати дитину до освітнього хабу.

Такий хаб працює в нашій громаді на базі Радомишльського опорного ліцею №2 і відкрито його за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF.

Сьогодні цифровий освітній центр (хаб) «СПІЛЬНО» відвідав Радомишльський міський голова Володимир Тетерський. Він поспілкувався з юними відвідувачами та адміністраторами.

"-В освітній центр, який створений у нашій громаді приходить від 70 до 90 дітей щодня, аби отримати цікаве та якісне дозвілля. Дуже важливо створювати такі осередки, які сподобаються дітям, і вони будуть прагнути там вивчати щось нове, відчувати себе вільно. А за допомогою досвідчених  педагогів сором’язлива та нерішуча дитина здатна стати більш соціально активною,"- Наголосив міський голова Володимир Тетерський.

Донори проєкту подбали, аби оснастити цифровий хаб усім належним устаткуванням, меблями та іншим начинням, а також забезпечили роботу хабу адміністраторами із належним рівнем підготовки.

Результат -  діти з задоволенням  відвідують сучасний освітній центр та активно беруть участь у заходах.


Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних