Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дописувачам соцмереж

Дата: 19.07.2023 17:14
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Вчора у соціальній мережі Фейсбук з’явилась публікація від Сергія Галицького про незадовільну роботу міських очисних споруд. На сторінці «Радомишль політичний» було зроблено допис та опубліковано фотознімок, щодо зливу стічних вод до міських очисних споруд в м. Радомишль.

Сьогодні 19 липня 2023 року, за ініціативи міського голови Володимира Тетерського, була створена робоча група. Якою було встановлено, що міські очисні споруди знаходяться на безпечній відстані від житлових будинків з дотриманням чинних Санітарних норм і правил України. Стоки, проходять процес очищення з дотриманням вимог технологічного процесу. Засмічення території, викидів неприємних запахів в повітря, скидів стоків у річку Тетерів, безпосередньо з міських очисних споруд, членами робочої групи не зафіксовано, про що свідчить Акт обстеження.

Під час проведення перевірки, член робочої групи Сергій Галицький надав інформацію, що під своєю публікацією в соціальній мережі «Fасеbоок» фотознімок скиду стоків у невідому водойму він взяв з інтернету (https://golos-kubani.ru/sochinskij-vodokanal-oshtrafovan-na-63-milliona-rublej-za-sbrosy-zagryaznyayushhix-veshhestv/) і до міських очисних споруд фото не має відношення. Робочою групою встановлено, що фотознімок скиду стоків у річку С. Галицький запозичив з російського інтернетсайту про каналізаційні стоки м. Сочі та м. Геленджик.

Комісія прийшла до висновку, що інформація викладена в соціальній мережі та фотознімок на сторінці «Радомишль політичний Сергій Галицький» про скид каналізаційних стоків з міських очисних споруд у водойми розташовані на території Радомишльської громади не відповідає дійсності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото з соцмереж - фейк. Взято з російських пабліків.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних