Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Скажи чесно, ти як? В Україні за ініціативи Олени Зеленської запустили онлайн-проєкт із підтримки ментального здоров’я в умовах війни.

Дата: 27.06.2023 15:01
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Хотілося б, щоб українці звернули увагу на свій емоційний стан і взяли відповідальність за нього. А “Ти як?” допоможе знаходити в собі сили щодня, навчитися піклуватися про себе, опановувати стрес, тривогу, гнів тощо.

Кожна людина народжується зі здатністю протистояти стресу. Але в наш час цей запас стійкості швидко виснажується через війну та невизначеність. А нам усе ще треба дбати про близьких та працювати на перемогу.

Піклування про ментальне здоров’я має перетворитися для українців на щоденну звичку. Провідником на цьому шляху покликана стати комунікаційна кампанія, яка стартувала в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

На сайті програми Ти як? зібрані поради і контакти, як допомогти собі та близьким.

Заходь на HowAreU.com, щоб дізнатися.

Розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров’я УкраїниWorld Health Organization (WHO) – експертний партнер, виконавчий партнер – Безбар’єрність. Майданчиком для розробки та ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінеті Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних