Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Заходи в рамках місячника «Сімейне багаття нескорених»

Дата: 27.06.2023 09:03
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Більше місяця в громаді проходили заходи в рамках місячника «Сімейне багаття нескорених».

 Про кожен з них описано на сторінках соцмереж.

Крім заходів старостати, працівники міської ради доєднались особистою участю в благодійності.

Хто задонатив на потреби, готував смачні гостинці, плів маскувальні сітки, придбав вітання захисникам, вантажив, розвозив, доставив - кожен вніс частину добра в спільну справу.

(Донатили: Мірча – 1600; Заболоть – 1000; Білка – 500; Березці – 800; Осички – 1000; Кримок – 1500; Велика Рача – 500; Раковичі – 500; Забілоччя – 3240; Кочерів – 3200; Мала Рача – 1000; Меньківка – 1200; Котівка – 1000; Борщів – 21660; Пилиповичі – 9150; працівники міської ради – 7120; Ірина Клименко – 650; 

Дякуємо за приготовлені смачні гостинці Ставкам, Пилиповичам, Кичкирям, Краснобірці  та Радомишльському відділу Держпродспоживслужби.

Вдячність старостатам за придбані смаколики, а також округам, що взяли участь у міському ярмарку: Лутівка, Ставки, м.Рача, Осички, Краснобірка, Верлок, Кичкирі таким чином, заробивши 16000; Борщів ваші сітки вже на нулі; дякуємо Тетяна Остапенко за шкарпетки й футболки передали за призначенням.

В цей час захисники з Краматорська, Лиману, Бахмуту, Запоріжжя та ін. отримують посильну допомогу, яку сформовано за запитами.

Запорізький напрямок та частину Східного охоплено з доставкою НП (4 відправлено; 2 чекають відправки) 12 пунктів базування на Сході отримали вітання від громади. Супроводжували та доставляли передачі на фронтові позиції голова громади Володимир Тетерський, волонтер Олег Сокотунов та Віктор Волинець – представник старостатів.

Ще багато прохань в роботі, але важливо, щоб воїни постійно відчували людську підтримку. Левова доля фінансування – це ресурси організаторів, друзів, знайомих, колег та тих хто підтримує і не втомився від війни.

Низький уклін усім, хто не залишається байдужим, хто допомогає чим може (працею, донатами, смаколиками, тощо). І немає значення допомогають музиканти  організованими концертами, чи вчителі, що ллють окопні свічки, чи діти які готують листи й обереги героям, чи волонтери, що шукають потреби вдень  і вночі, доставляючи на позиції.

Головне не зупинятись, кожна робота – це внесок в перемогу.

Дякуємо усім – волонтерам та небайдужим українцям, що рухають двигун добра.

Отже, на пекельний схід попрямувала гума для бойового коня (14800); генератори  2 шт (18000);спеціалізовані ремкомплекти для легкових автомобілів та важкої техніки, саперні лопати, лом, сокири, бензопилка+мастило, намет, ножовка, дриль ударний, гідравлічний домкрат, пакувальні розхідники (18970); смаколики, цигарки, енергетики, засоби від комах, ліки, перчатки ремонтні (26531); послуги НП (1292).

Вказаний перелік не є вичерпним, а лише те що придбалось додатково.

Засоби зв’язку, захисту, медички з турнікетами та багато іншого доставлено за належністю.

Ми чуємо прохання допомогти в придбанні коптерів, тепловізорів, приладів нічного бачення.

За період організацій подібних акцій громадою придбано й передано 3 тепловізори, дальноміри.

Цього разу невикористані фінансові ресурси найближчим часом передадуться місцевим волонтерам для потреб ЗСУ та для внеску на придбання квадрокоптера DJ MAVIC 3 110 ОМБ БУАР ( за особистим зверненням захисників), та буде придбано зарядну станцію Eco Flow RiveR Pro.

Хочеться подякувати Артему з Житомира, який можливо прочитає цей пост. Він безкоштовно надав деякі особливі деталі для техніки, передаючи їх випадковим незнайомим людям для оборонців.

Артем відмовився фотографуватись, але така щирість вражає, тому захотілось, щоб про це знали.

Ярослав Приказчиков – теж представник  патріотичної молоді.

23.06. організував у центрі міста розваги для дітей (батут, солодка вата; і т.д.), перехожі донатили, коли були біля розташованої дитячої локації. Як результат – Ярослав передав волонтерам 6 тис. грн. для коптера, що потрібен 110 ОМБ.

Дана спроба активізуватись  - це лише початок, Ярослав планує організовувати подібні заходи періодично.

Допомогає йому втілити зудумане Мустафа Нарін; батут надає Олександр Куцько, електрикою забезпечує Баньков Сергій.

Кошти, що були зібрані на благодійних заходах у Верлоці та в Радомишлі  (вистака-продаж робіт Людмили Бідюк та концерт за участі хореогрічних колективів Людмили) були передані до волонтерської команди – подружжя Романа та Інни Красуленків.

Із концертів баяністів “GRAND CLASSIC» та Олексія Будніка - кошти направлені самими учасниками до Житомирських волонтерських рухів.

Дякуємо подружжю з Радомишля, що випікає хліб для ЗСУ.

Ще можна багато розповідати, проте більше фото та подальша інформація в наступних публікаціях.

Слава Україні та її захисникам!

Слава нескореному народу!

Відділ культури та туризму Радомишльської міської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних