Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська молодь взяла участь у Чемпіонаті Житомирської області з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді

Дата: 23.06.2023 09:31
Кількість переглядів: 157

Фото без описуВідбувся 63-й Чемпіонат Житомирської області з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді та І-ші обласні змагання зі спортивного (водного) туризму.

Змагання проходили паралельно 19-22 червня поблизу села Дениші Тетерівської територіальної громади.

Участь у Чемпіонаті з пішохідного туризму взяли 19 команд у складі здобувачів освіти загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, студентська молодь у двох вікових групах: у молодшій (2009-20011 року народження) 11 команд і 8 команд – у старшій (2006-2008 р.н.).
До програми увійшли змагання та дистанціях:
«Смуга перешкод» (командна);
«Смуга перешкод» (зв’язки), учасники по двоє долали смугу.

Під час змагань учасники переправлялися по колоді і по мотузці через яр, спускалися і підіймалися по схилу, рухалися поперек схилу (траверс), переправлялися по жердинах.

Завідувач спортивно-туристського відділу обласного Центру дитячої та юнацької творчості Денис Константинов зауважив, що дистанції для дорослої групи були важкими, на рівні Чемпіонату України: «Команда переможців захищатиме честь області на всеукраїнських змаганнях, тому для них це була хороша підготовка. Не з простих була дистанція і у молодшій групі – другого класу. У цих змаганнях учасники старшої групи на дистанції третього класу могли виконати перший спортивний розряд, у молодшій – третій. Всі показали високий рівень підготовки, якого, навіть ми, організатори, не очікували. І це свідчить про те, що туризм на Житомирщині потужно розвивається».

Фото без описуСпортсмени жили у наметах і це дало можливість їм познайомитися, згуртуватися. Щоправда, корективи у змагання вносила погода. Було і спекотно, і дощі з грозами. Але учасники уже мають достатній досвід і наметові містечка облаштувати так, що майже ніхто не змок.

Переможці 63-й Чемпіонату Житомирської області з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді у старшій віковій групі:
🥇І місце – команда Житомирський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету;
🥈ІІ місце – команда Радомишльської ТГ;
🥉ІІІ місце – команда «Фортекс» м. Житомира.
Переможці молодшої вікової групи:
🥇І місце – команда «Оптиміст» Романівської ТГ;
🥈ІІ місце – команда Зарічанської гімназії;
🥉ІІІ місце – команда Радомишльської ТГ.

Переможці були нагороджені медалями, кубками, а також цінними призами від уже постійного спонсору Чемпіонату – мережі магазинів спортивного спорядження «Gorgany».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних