Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Тренінги щодо використання реєстраторів розрахункових операцій для ФОП

Дата: 21.06.2023 11:22
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

19.06.2023 та 20.06.2023 в Бізнес хаб Радомишльської міської ради пройшли тренінги щодо використання реєстраторів розрахункових операцій для ФОП.Чергові тренінги проведено Агенцією регіонального розвитку в Житомирській області у партнерстві з Радомишльською міською радою в межах спільної реалізації проєкту "Спроможна громада для ведення бізнесу" за підтримки програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що реалізується GIZ Ukraine та Фонд розвитку підприємництва та фінансується Урядом Німеччини та Європейським Союзом.

В ході проведення тренінгу було розглянуто законодавство, що регулює використання РРО/ПРРО, групи оподаткування ФОП, акциз та РРО/ПРРО. Також проінформовано про роботу РРО/ПРРО в сільській місцевості, зроблено огляд вартості, змісту, послідовності реєстрації та використання, необхідна звітність по РРО/ПРРО. Були проведені практичні заняття, де в тестовому режимі можна було попрацювати з ПРРО, також було показано яким чином працювати із підакцизними товарами.

Тренери проєкту мали багато запитань від підприємців, які тільки розпочинають своє знайомство з реєстраторами розрахункових операцій, підприємці в свою чергу отримували змістовні відповіді. Плануються наступні заходи в рамках проєкту "Спроможна громада для ведення бізнесу" про які буде анонсовано пізніше.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних