Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Грантові програми спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності

Дата: 19.06.2023 12:07
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

Проєкт єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу. Наразі триває чергова хвиля прийому заявок на два напрямки програми єРобота: Грант на власну справу та Грант для ветеранів та членів їхніх сімей. Подача заявки здійснюється через Портал Дія до 02 липня 2023 року. Подальші етапи подачі заявок можна переглянути за посиланням: https://diia.gov.ua/kincevi-stroki-podannya-zayav-na-otrimannya-granitiv

Програма набирає обертів, а відтак, у людей, зацікавлених перспективою створення або розширення власного бізнесу, виникає багато запитань стосовно можливостей та умов отримання грантів, термінів підготовки й подання заявок, цільового використання коштів та створення нових робочих місць. Враховуючи їх велику кількість та характер,  Бізнес Хаб Радомишльської міської ради  https://www.facebook.com/Radomyshlbusinesshub/ (каб. № 10), з понеділка по п’ятницю, з 09:00 до 17:00, за обов’язковим попереднім записом, надає інформаційний супровід щодо участі у грантовій програмі є-Робота на постійній основі.

Слід зауважити, що отримувачем гранту може бути як юридична особа, так і фізична особа, яка має намір розпочати підприємницьку діяльність і бере на себе зобов’язання зареєструватися фізичною особою - підприємцем або створити юридичну особу протягом 20 робочих днів з дня отримання позитивного рішення про надання мікрогранту. Мікрогрант надається отримувачу одноразово та  у безготівковій формі. Рішення про надання мікрогранту приймається Державним центром зайнятості протягом 15 робочих днів з дня кінцевого строку подання заяв на основі інформації уповноваженого банку, яка включає результати перевірки ділової репутації отримувача та відомостей, зазначених у заяві, а також оцінку співбесіди з отримувачем, проведеної регіональними центрами зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних