Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишль отримав допомогу від партнерського міста Ліндлар в рамках проєкту PHOENIX4UA

Дата: 07.06.2023 15:22
Кількість переглядів: 541

Фото без опису

Сьогодні 7 червня 2023 року до міста Радомишля з міста Ліндлар (Німеччина) прибув автомобіль – FORD. Комунальна техніка була передана місту Радомишль в рамках проекту PHOENIX4UA, ініційованого в місті Зіндельфінген на базі платформи Cities 4 Cities | United 4 Ukraine. Проект фінансується Федеральним урядом Німеччини (BMZ). Німецьке місто-партнер Радомишля Ліндлар перейняв на себе комунікацію, вибір комунальної техніки та транспортування автомобіля в Україну.

«Про можливості цього проєкту Радомишльська міська рада дізналася від бургомістра Пана Людвіга, завдяки якому наша громада одна із перших подала заявку на потреби в комунальній техніці. Вдячні всім мешканцям Ліндлара, які невтомно продовжують підтримувати нашу громаду та бургомістру пану Людвігу за його особистий контроль, організацію та всю комунікацію в процесі отримання гуманітарної допомоги», - зазначив міський голова Володимир Тетерський

Даний автомобіль буде використовуватися для потреб Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Радомишльської міської ради».

Окрім того, автомобіль був завантажений гуманітарною медичною допомогою, яку зібрали мешканці та місцеві організації Ліндлара. Всі медичні засоби вже передані Радомишльській лікарні.

За кожною отриманою гуманітарною допомогою, стоїть ціла команда: починаючи від волонтерів, які знаходять необхідні речі до водіїв, які долаючи тисячі кілометрів доставляють допомогу до України.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних