Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Дружня зустріч з пластунами м. Житомира

Дата: 05.06.2023 10:52
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

02 червня 2023 року РОЛ №2 відвідали виховниці з міста Житомира старшопластунки Ліна Закревська, Олеся Гиляновська та пластунка-прихильниця із м. Радомишля Наталія Опімах. Вони ознайомили дітей та батьків з основами, законами та принципами діяльності організації, провели спортивні ігри та розваги.

 Пласт - всеукраїнська дитячо-юнацька організація, основними принципами якої є виховання патріотизму, поваги до традицій і звичаїв українців, національної символіки, формування самодостатньої особистості.

Найперше, що дає Пласт дитині — це якісне україномовне середовище. У Пласті ти стаєш відкритим до досвіду. Ти точно не будеш ідеальним, але знатимеш сам для себе, чи зробив ти “все, що в твоїй силі”.

У Пласті закладаються дуже хороші цінності. У школі вчителі мають обмежений час і  допомагають здобувати знання, а от Пласт дає розвиток емоційної складової і ціннісних елементів. Навіть певні норми поведінки в суспільстві допомагають дитині більше дізнатися про себе й краще взаємодіяти в оточенні. Такі соціальні навички неймовірно “прокачуються” у Пласті.

Виховання в Пласті дає можливість повірити в себе й свої сили. Пласт створює умови, де ти можеш тестувати свої вміння, навички, уподобання, хобі й отримувати фідбек від твоєї виховниці, від тих, де тебе підтримують і допомагають. 


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних