Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нехай кожна дитина буде щасливою! Міжнародний день захисту дітей у Радомишльській громаді

Дата: 01.06.2023 16:44
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

1 червня у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

На жаль, День захисту дітей у 2023 році в Україні проходить в умовах повномасштабної війни! Сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій! Війна торкнулася життя кожного маленького українця. Тому в це свято дорослим особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Варто зазначити, що День захисту дітей - це не лише веселе свято, а й нагадування суспільству, про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти були щасливі.

Свято було організовано за ініціативи відділу культури Радомишльської міської ради. Працівники Міського Будинку культури долучилися до проведення свята, підготувавши чудовий концерт та ігрову програму з призами. Діти насолоджувались бібліотекою під відкритим небом, яку облаштували працівники бібліотеки-медіатеки.

Концертні номери з радістю дарували танцювальні та співочі колективи громади: MGEnergy, ANGEL, RitMMix, Silhouctte Dance, Мар’яна Дацюк та   Карина Хотенюк, Анастасія Орищенко та Ніка Самойленко.

Перший літній день пройшов в атмосфері дитячого сміху, веселощів та позитивних емоцій. Святкували гучно, весело та кольорово!  

Дякуємо нашим захисникам за те, що вони захищають наше майбутнє – наших дітей! Вони тримають небо над  нашою країною і дають можливість дітям відчути дитинство в реаліях війни.

Все буде Україна! Слава ЗСУ!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних