Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Блискучі здобутки вихованців КЗ "Центр позашкільної освіти" Радомишльської міської ради в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсі "Знай і люби свій край"!

Дата: 31.05.2023 14:34
Кількість переглядів: 550

Фото без опису

Абсолютним переможцем в номінації "Народна лялька" стала Папіжук Софія Анатоліївна (12 р.) з неймовірно роботою "Янгол з пташкою"! Софія - вихованка гуртка "Народна лялька" під керівництвом Валентини Холодна.

У цьому ж конкурсі в номінації "М'яка іграшка" Надія Хоменко (11 р.) здобула призове друге місце з роботою "Веселі зайчата".

Вихованка гуртка "Художня вишивка" Яна Волинець (14 р.) під керівництвом Тетяни Севрук в даному конкурсі зайняла 2 призове місце з роботою" Святковий рушник". Цього ж року Яна здобула ще одне 2 призове місце в обласному конкурсі "Зимова казка" в номінації "Новорічна іграшка" з роботою "Вишиті новорічні іграшки з різдвяною символікою". Кожного року вихованці Тетяни Севрук. здобувають призові місця в обласному конкурсі "Декоративний розмай" в номінації "Штучні квіти", де диплом отримала талановита Полек Ельвіра.

Задля здобуття призових місць у таких конкурсах діти наполегливо готуються на протягом тривалого часу, захищають свої роботи перед суддями конкурсу.

Дякуємо керівникам гуртків, що в такий непростий час навчають дітей створювати неймовірну красу власними руками.

На заняттях у гуртках панує сімейна атмосфера. Батьки, що наче недавно самі були вихованцями гуртка, приводять своїх дітей. Багато учнів Валентини Холодної і Тетяни Севрук обрали подальшою професією справу пов'язану з вишивкою, розробкою моделей одягу тощо. Величезний вклад в збереження народних українських традицій, виховання патріотизму вносять майстрині КЗ "Центр позашкільної освіти" Радомишльської міської ради. Діти ознайомлюються з особливостями орнаменту, символіки, техніки вишивання, відтворюють ляльки-мотанки, народні іграшки.

Ляльки-мотанки, обереги зробленими руками дітей та викладача, біля серця носять наші воїни ЗСУ.

Зичимо вам, наші майстрині, подальших творчих успіхів і перемоги Україні!!!

Дякуємо ЗСУ за можливість творити !Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних