Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Реалізація проєкту «Пацієнторієнтована медична допомога – доступна кожному в Радомишльській громаді»

Дата: 31.05.2023 10:26
Кількість переглядів: 111

 Фото без описуКНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Радомишльської міської ради продовжує працювати над покращенням процесів обслуговування пацієнтів. Якісні зміни в системі управління і сфері надання медичних послуг відбуваються у рамах проєкту «Пацієнторієнтована медична допомога – доступна кожному в Радомишльській громаді», підтриманому Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Вагомою складовою проєкту є навчання персоналу КНП «Центр ПМСД» принципам пацієнторієнтованості та пріоритетним послугам. З огляду на це, 25-26 травня для медичних працівників центру проведено дводенний тренінг «Ведення пацієнтів з ВІЛ та ТБ»; запрошений тренер – Ярослав Зятюк, лікар-інфекціоніст, виконавчий директор Херсонської міської громадської організації «Асоціація21 століття».

На тренінгу 25 медичних працівників нашого підприємства ознайомилися з сучасними підходами до консультування і лікування людей, які живуть з ВІЛ/ТБ. Багато уваги було приділено питанням професійної етики медиків під час надання послуг людям із такими недугами і представникам груп найвищого ризику та зниження стигматизації, пов’язаної з ВІЛ/ТБ, у закладах охорони здоров’я.

Важлива, актуалізована інформація від тренера, презентації матеріалу, живі дискусії й інтерактивні обговорення та виконання практичних завдань – все це у сукупності допомогло учасникам тренінгу проаналізувати думки, переконання, ставлення до людей з ВІЛ/ТБ і представників ГНР та вплив цих факторів на професійну поведінку.

Навчаємося, працюємо, розвиваємося на користь наших пацієнтів і громади.

Цей допис підготовлено за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданої від імені народу Сполучених Штатів Америки». Відповідальність за зміст цього допису, який необов'язково відображає погляди USAID, Уряду Сполучених Штатів Америки, несе виключно компанія ТОВ «Делойт Консалтинг» в рамках контракту №72012118C00001.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних