Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

УСПІШНЕ ПАРТНЕРСТВО ЧЕРЕЗ РІК ПІСЛЯ ЗАПОЧАТКУВАННЯ

Дата: 25.05.2023 10:11
Кількість переглядів: 106

Фото без опису
24 травня 2023 року відбулася інформаційна сесія німецько-українських партнерств, де взяло участь більше 70 учасників з України та 30 учасників з Німеччини.
Радомишльську громаду представляли міський голова Володимир Тетерський та фахівці відділу економічного розвитку та міжнародного співробітництва!
Радомишльська міська рада поділилася власним досвідом побудови успішного партнерства з німецьким містом Ліндлар. На заході також був присутній бургомістр міста Ліндлар пан Георг Людвіг.
Під час заходу були представлені актуальні події мережі «Муніципальні партнерства з Україною», фінансові інструменти від SKEW та проєкти платформи Cities 4 Cities │ United 4 Ukraine https://cities4cities.eu/ .
Нагадаємо, що Радомишльська громада започаткувала партнерство з Ліндларом 28 липня 2023 року під час першої онлайн зустрічі за підтримки проєкту «Муніципальні партнерства з Україною», SKEW, Engagement Global. За цей час вдалося реалізувати велику кількість гуманітарних проєктів. Зокрема, в рамках партнерської співпраці, місто Ліндлар надіслало Радомишльській громаді автобус, бус, медичне обладнання, генератори, продукти харчування, одяг, взуття та 2 медичні машини.
25 квітня 2023 року громади офіційно підписали Меморандум про партнерські відносини між Радомишльською міською територіальною громадою та Спільнотою міста Ліндлар.
Дякуємо нашому партнерському місту Ліндлар   та пану Людвігу Dr. Georg Ludwig  особисто за постійну підтримку Радомишльської громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних