Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Імунізація диких тварин

Дата: 24.05.2023 15:28
Кількість переглядів: 111

Фото без опису

Житомирське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що 5-6 червня 2023 року планується проведення планової кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу шляхом наземного розподілу принад, які містять високоімунну, безпечну вакцину. Загалом під обробку підлягає  565,39 км² території Радомишльської, Потіївської,Вишевицької територіальних  громад,  на якій буде використано 14133 дози вакцини (на 1 км² 25 доз).

⚠️Наголошуємо, що приманка є безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликого брикету розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, а всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

Прохання до жителів Радомишльської, Потіївської та Вишевицької  територіальних громад:  у разі виявлення приманок не беріть їх руками і не переміщуйте з місць розкладання. Також під час лісових прогулянок з дітьми слідкуйте, щоб вони не торкалися брикетів,-  якщо дика тварина відчує на приманці запах людини, вона її не їстиме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних