Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання міського голови Володимира Тетерського з Днем матері

Дата: 14.05.2023 11:29
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

Сьогодні найтепліше і найдушевніше свято -ДЕНЬ МАТЕРІ!

 

Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу, ніжність і ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас життя – МАМІ.

На жаль, День матері цього року знову затьмарений війною, ми знову відзначаємо його зі сльозами на очах.

За всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Шановні матері наших Героїв! Низький доземний уклін Вам за те, що виховували патріотів, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя, творять нову історію держави.  Ми ніколи не збудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України! Ваші сини, не озираючись назад, знаючи всі наслідки, пішли захищати нашу країну, свою землю. Вони є прикладом мужності для молоді і багатьох дорослих людей. Завдяки таким захисникам Україна сьогодні тримається, обороняється і готується до контрнаступу. Їхній подвиг ніколи не буде забутий!

Ми віримо, що Україна обов’язково Переможе, і в Україні відновиться мир. Хочу подякувати всім матерям за те, що ви народили і виростили справжніх патріотів, Героїв України.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

Я схиляю голову перед усіма матерями! Немає нічого сильнішого, ніж свята материнська любов.

У цей день хочу побажати Перемоги, міцного здоров’я Вам і Вашим дітям! Злагоди у сім’ях! Опіки і благодаті Вам від Богородиці!

 

 

Міський голова                                                                                                  Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних