Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

єРобота: отримайте грант на розвиток бізнесу

Дата: 08.05.2023 11:55
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

 З початку 2023 року шість підприємців Радомишльської громади скористались програмою та отримали кошти на загальну суму 1,3 млн грн. Наразі триває восьма хвиля подачі заяв на власну справу до 250 тис грн  та друга хвиля для ветеранів та членів їхніх сімей до 21 травня 2023 р.

Програма пропонує:

·        Грант на власну справу до 250 тис грн. Кошти гранту надаються на безповоротній основі, їх  можна витратити на придбання обладнання, закупівлю сировини, сплату оренди, послуги маркетингу та реклами, комерційної концесії, лізингу. Подати заявку на отримання гранту можуть як чинні підприємці, так і люди, які не мають досвіду у підприємницькій діяльності, обов'язковою умовою є створення щонайменше одного робочого місця та сплачувати податки в бюджет протягом трьох років.

·        Грант для ветеранів та членів їхніх сімей до 1 млн грн. Наші захисники і захисниці, які мають бажання займатися підприємництвом, або ж розвивати свій бізнес після повернення до цивільного життя, зможуть отримати грант від 250 тис грн до 1 млн грн. Крім того, другий з подружжя захисника зможе отримати грант 500 тис грн на розвиток сімейного бізнесу. Кошти  гранту можна витратити на: меблі, обладнання та транспортні засоби для комерційного використання, сировину, матеріали, товари та послуги, послуги з маркетингу та реклами, оренду нежитлових приміщень, оренду обладнання. У разі отримання гранту обов’язковою умовою є створення  кількості робочих місць, що відповідає розміру гранту, провадити діяльність не менше трьох років, сплачувати податки.

Подальші етапи подачі заявок можна переглянути тут: https://diia.gov.ua/kincevi-stroki-podannya-zayav-na-otrimannya-granitiv

Інформаційний супровід щодо участі у грантовій програмі є-Робота на постійній основі надає Бізнес Хаб Радомишльської міської ради  https://www.facebook.com/Radomyshlbusinesshub/ (каб. № 10) з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 за попереднім записом.

Фото без описуФото без опису            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних