Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спроможна громада для ведення бізнесу

Дата: 04.05.2023 08:13
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Раді повідомити,  що на замовлення програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП Агенція регіонального розвитку Житомирської області  у партнерсті з NGO Improve yourself починає працювати над втіленням нового проєкту "Спроможна громада для ведення бізнесу" із підтримки малого та середнього бізнесу у Радомишльській громаді.


🔷Проєкт передбачає широкий комплекс навчальних заходів для бізнесу, зокрема навчання для МСП щодо використання реєстрів розрахункових операцій, тренінги й індивідуальні консультації по онлайн-продажах. Також, планується розробка маркетингової продукції для МСП. Крім того, буде здійснено комплексне дослідження бізнес-середовища Радомишльської громади.


🔷Уже у травні будуть проведені перші активності за проєктом для підприємців та органів місцевого самоврядування, які сприятимуть впровадженню нових практик взаємодії з бізнесом, залученню інвесторів до громад.


🔷Тож, слідкуйте за новинами та анонсами щодо заходів та навчань на сайті https://radmr.gov.ua/  та сторінці Бізнес хабу Радомишльської міської ради: https://www.facebook.com/Radomyshlbusinesshub .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних