Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Стартувала хвиля подачі заяв на отримання гранту на власну справу до 1 млн грн для ветеранів та членіх їхніх сімей від урядової програми єРобота

Дата: 24.04.2023 11:49
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Стартувала хвиля подачі заяв на отримання гранту на власну справу до 1 млн грн для ветеранів та членіх їхніх сімей від урядової програми єРобота. Термін подачі заяв триватиме до 7 травня 2023 р.

Грантова програма створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Кошти можна витратити на меблі, обладнання та транспортні засоби для комерційного використання, ліцензійне програмне забезпечення (до 50% коштів), сировину, матеріали, товари та послуги, необхідні для реалізації бізнес-плану, а також на тварин або саджанці для створення ферм (до 70% коштів), послуги з маркетингу та реклами (до 10% коштів), оренду нежитлових приміщень (до 25% коштів), оренду обладнання (до 30% коштів), лізинг обладнання, крім власних транспортних засобів (до 50% коштів), придбання франшизи.

Грант  може отримати ФОП або фізична особа, яка планує відкрити власний бізнес. Обов’язковою умовою є створення робочих місць, кількість яких залежить від суми гранту та сплачувати податки в бюджет протягом трьох років.

Подальші етапи подачі заявок можна переглянути тут: https://diia.gov.ua/kincevi-stroki-podannya-zayav-na-otrimannya-granitiv

Інформаційний супровід щодо участі у грантовій програмі є-Робота на постійній основі надає Бізнес Хаб Радомишльської міської ради  https://www.facebook.com/Radomyshlbusinesshub/ (каб. № 10) з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 за попереднім записом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних