Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області застерігає !

Дата: 24.03.2023 09:15
Кількість переглядів: 223

 

Головне управління ДПС у Житомирській області (Далі – Головне управління) звертається до небайдужих громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Житомирщини з причини активізації спроб шахраїв злочинним шляхом виманити та заволодіти грошовими коштами громадян та підприємців. Представляючись посадовими особами податкової служби просять перерахувати кошти на карткові рахунки.

В Житомирській області зафіксовані випадки звернень з телефонних номерів +38(097)3883856 та +38(068)3972477 від невідомих осіб, які звертаються до платників податків з пропозицією «вирішення питань» з податковими органами для отримання неправомірної вигоди.

Головне управління ДПС у Житомирській області повідомляє, що посадові особи органів ДПС області діють виключно в межах повноважень та не можуть звертатись до платників з подібними проханнями.

У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб, намагайтесь зібрати всю можливу інформацію (прізвище, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків і т.і.).

Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про такі випадки просимо в жодному разі не перераховувати грошові кошти та негайно повідомити органи Національної поліції та Державної податкової служби.

Повідомити Головне управління можливо у будь-який зручний спосіб, зокрема:

- у письмовому вигляді з використанням засобів поштового зв’язку на адресу: 10003, м. Житомир, вул. Юрка Тютюнника 7;

- засобами телефонного зв’язку через працівників відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Житомирській області (контактний телефон: (0412) 418-004, начальник відділу з питань запобігання та виявлення корупції – Радевич Роман Віталійович).

 

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції

ГУ ДПС у Житомирській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.