Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Новини культури

Дата: 21.03.2023 16:08
Кількість переглядів: 227

Нам і досі важко у це повірити, але від початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України минуло вже більше року. Увесь світ дивиться на те, як героїчно обороняють свої землі український народ та українська армія. І не просто дивиться, а допомагає – обладнанням, зброєю, фінансами, турботою про тих, хто змушений був полишити свої домівки... Слова підтримки летять до нас з усіх країн. І це додає сил та віри в те, що за нами правда – а отже, і перемога.

 17 березня у приміщенні Радомишльської мистецької школи відбувся благодійний концерт та виставка робіт учнів юних художників до Дня добровольця.

  Зі вступним словом розпочав захід директор школи Вадим Олександрович Барановський. Ведуча концерту Лариса Станіславівна Мілієнко проникливо читала вірші сучасних авторів, написані в дні війни. А музичні твори у виконанні юних артистів проймали до сліз усіх слухачів. Наприкінці концерту зі словами вдячності за чудово організований захід до учнів та викладачів школи звернулася директор КЗ «Публічна бібліотека-медіатека» Радомишльської міської ради Наталія Володимирівна Косатенко. Завершився концерт спільним виконанням гімну України.

  Всі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку ЗСУ.    Впродовж концерту вдалося зібрати 9 тисяч 200 гривень, що вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії у період війни.

  Дякуємо всім, хто долучився до заходу. У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни.

 Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.