Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

РАДОМИШЛЬСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ВІД ПАРТНЕРСЬКОГО МІСТА ЛІНДЛАР (НІМЕЧЧИНА)

Дата: 10.03.2023 10:12
Кількість переглядів: 649

Фото без опису

          Радомишльська міська рада рада висловлює щиру вдячність партнерському місту Ліндлар (Німеччина) за підтримку та вкотре доставлено гуманітарну допомогу для мешканців та внутрішньо переміщених осіб Радомишльської громади. На днях до громади надішли продукти харчування, дитячий та дорослий одяг, взуття, генератори та рації для наших захисників. Гуманітарна допомога передана до Єдиного центру гуманітарної допомоги  відділу культури та туризму Радомишльської міської ради.

         Кожна доставка гуманітарної допомоги - це велика команда однодумців, від пошуку необхідної допомоги до її доставки до конкретного міста.

          Гуманітарна допомога, що надійшла до Радомишльської  громади, профінансована урядом Німеччини (90% суми, Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung) через ENGAGEMENT GLOBAL та за рахунок пожертвувань жителів Ліндлара (10 %).

            Гуманітарна допомога була придбана та організована бургомістром міста Ліндлар Dr. Ludwig та Ms Oehlke, яка забезпечувала питання фінансового управління.

         Дякуємо за підтримку Валентині Бутулай (Valentyna Butulay, Німеччина), яка координувала питання доставки домопоги з Німеччини до України за підтримки Caritas Oberberg, транспортній компанії AON (власник Володимир Брянцев) та координатору транспорту Віталію Наконечному.

            “Разом з Карітасом Оберберга (www.caritas-oberberg.de ) і завдяки великій відданості Рольфа Кюра, Ігоря Прудкова та транспортної компанії АОН (Володимир Брянцев, Віталій Наконечний), міської ради міста Ліндлар - ми намагаємося полегшити страждання поранених мирних жителів і військовослужбовців. Дякую всім”, - Валентина Бутулай

       Ми вдячні кожному нашому партнеру за невтомну допомогу та підтримку! Разом - ми наближаємо нашу Перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних