Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишль та Ліндлар (Німеччина) - міста-побратими

Дата: 03.03.2023 15:32
Кількість переглядів: 401

Радомишльська міська рада на сесії 03 березня 2023 року прийняла рішення про встановлення побратимських відносин з німецьким містом Ліндлар.

Таке ж рішення у кінці березня 2023 р. прийме міська рада Ліндлара. Після - підписання відповідної офіційної угоди між громадами, яка передбачатиме співпрацю у економічній, соціально-культурній, туристичній та спортивній сферах.

“Місто Ліндлар є нашим другом та партнером. Мешканці міста Ліндлар неодноразово надсилали гуманітарний вантаж та транспорт для Радомишльської громади. Плануємо встановити обмін досвідом у галузях освіти, культури, медицини, спорту та інших сферах. Це партнерство допоможе розбудувати економічну спроможність нашої громади”, - зазначив міський голова Володимир Тетерський.

Нагадаємо, що завдяки створеному профілю на платформі United for Ukraine у липні 2022 року Радомишльська громада започаткувала співробітництво з німецьким містом Ліндлар за підтримки проєкту “Муніципальні партнерства з Україною”, SKEW, Engagement Global та програми Ulead з Європою. Місто Ліндлар прийняло більше 150 переселенців з України у зв’язку з війною. Місто має 22 000 мешканців та знаходиться у 30 км від міста Кельн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних