Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

МІГРАЦІЙНА СЛУЖБА ІНФОРМУЄ

Дата: 06.02.2023 11:59
Кількість переглядів: 1062

Фото без опису

     Закінчився 2022 рік, який виявився найважчим за час існування України з 1991 року як для громадян України так і для Радомишльського сектору Державної міграційної служби. З 25 лютого по кінець квітня, в зв’язку з війною, сектор не працював повноцінно. Паспорти не оформлювалися, а проводилася вклейка фотографій в паспорти громадянина України у вигляді книжечки, продовжувалися термін дії закордонних паспортів та вносилися дані про дітей в закордонні паспорти батьків.

         В травні-червні сектор надавав громадянам всі адміністративні послуги. З липня і до середини листопада Радомишльський сектор знаходився у вимушеному простої.

          У 2022 році сектор повноцінно працював лише 5,5 місяців. За цей час було оформлено 2377 паспортів, з яких 1478 це паспорти громадянина України для виїзду за кордон. За надані адміністративні кошти в бюджет міської громади поступило 939 923 грн. Ця сума була б значно більша якби сектор не був відправлений у простій.

        Нині черг за оформленням паспортів не має, працює електронна черга. В кінці року змінилися ціни на оформлення паспортів: вартість оформлення паспорта громадянина України (ID-картка) у звичайному режимі становить 450 грн., у терміновому – 820 грн. 

          Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у  становить 856 грн., термінового – 1496 грн.

      В кінці року були великі затримки з виготовленням паспортів, на даний час вони значно зменшилися. Приблизні терміни виготовлення термінових документів –до трьох тижнів, не термінова  ID-картка -20 робочих днів, закордонний нетерміновий паспорт приблизно півтора місяця.

       В 2022 році багато громадян не змогли вчасно оформити чи поміняти паспорти, терміни дії яких закінчилися, через вище вказані причини, тому рекомендуємо громадянам вчасно звертатися за оформленням документів.

      За додатковою інформацією з питань міграційної служби звертайтеся до Радомишльського сектору УДМС у Житомирській області за адресою:         м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 13,  тел. 4-21-81, прийомні дні з вівторка по п’ятницю з 8:00 до 17:00, суботу з 8:00 до 15:45.

 

Завідувач сектору                                                                    Микола ЛОБАС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних