Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення міського голови Володимира Тетерського з нагоди Дня Соборності України

Дата: 22.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 309

Сьогодні святий день для кожного українця. Цей день окроплений потом і кров’ю борців за волю України. Після сотні років життя у полоні різних імперій наш народ знову об’єднався в одну державу. Відчуття єдності міцно закарбувалось у свідомості та серцях патріотів України й стало невіддільною  частиною національної ідеї. Об’єднання УНР і ЗУНР – свідчення прагнення українців вільно жити в єдиній суверенній державі.

104 роки з дня виголошення соборницької ідеї стало могутнім виявом творчої енергії нації та  прагнення до етнічної та територіальної єдності. На жаль, сьогодні за свою волю до свободи Україна продовжує платити надзвичайно високу ціну. Ми вкотре зі зброєю  боронимо свою землю та зазнаємо тяжких випробувань у боротьбі за незалежність, а тепер і за існування нашої держави.

Сьогодні соборність для України означає деокупацію всіх територій, захоплених ворогом, відновлення єдності всіх територій нашої країни.

Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми, люди з різних регіонів країни, разом працюємо, створюємо знакове й важливе, боремося з окупантами – ми перемагаємо.

         Найважливішим бажанням для всіх українців на сьогодні є побажання Перемоги та Миру. І ми вкотре повторюємо всьому світу: нам не потрібно чужого, ми хочемо повернути своє. За нами правда, а значить – Перемога!

Український народ не знищити. Ми на своїй землі. З нами Бог!

Ми сильні! Ми вільні! Ми непереможні!

Слава Україні!

Слава її воїнам!

 

Володимир ТЕТЕРСЬКИЙ

Радомишльський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.