Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Офіційна позиція Радомишльської міської ради

Дата: 05.12.2022 12:24
Кількість переглядів: 190

Фото без опису

2 грудня 2022 року в селі Мала Рача , було знайдено тіло 26-річного Олександра Левицького., мешканця нашої громади, який загинув за обставин, які на даний час невідомі.

Дана подія набрала значного суспільного резонансу серед жителів територіальної громади з висвітленням у соцмережах різноманітних версій того, що трапилось.

Радомишльську міську раду, як орган місцевого самоврядування, що представляє інтереси територіальної громади, турбує, насамперед, безпека кожного мешканця громади.

І хоча, міська рада не має повноважень втручатися у діяльність правоохоронних органів, у рамках взаємодії між органами національної поліції та органами самоврядування, міським головою Володимиром Тетерським було проведено  робочу зустріч з начальником Радомишльського відділення поліції з метою визначення напрямків взаємодії та сприяння працівникам поліції у провадженні повного, всебічного та неупередженого розслідування за фактом смерті Олександра Левицького.

У ході зустрічі з’ясовано, що поліцією розпочато досудове розслідування за фактом умисного вбивства Олександра Левицького за ознаками складу злочину передбаченого ст. 115 КК України.

Радомишльська міська рада запевняє громаду, що міської радою будуть використані всі законні повноваження органів місцевого самоврядування, направлені на з’ясування обставин даної події, встановлення всіх негативних обставин, які спричинили трагічну загибель юнака.

Крім того, на адресу відділення поліції м. Радомишль надіслано офіційний лист про посилення охорони громадського порядку на території громади, контролю за продажом спиртних напоїв та здійснення перевірок місць масового відпочинку громадян.

 

Радомишльська міська рада висловлює щирі співчуття рідним у зв'язку з трагічною загибеллю жителя нашої громади, 26-річного Олександра Левицького.

Важко знайти слова втіхи для рідних людей, які втрачають найдорожчих. Нехай Господь додасть сили пережити це непоправне горе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних