Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Спорт – запорука здорового способу життя.

Дата: 07.11.2022 12:51
Кількість переглядів: 530

04 листопада 2022 року у м. Радомишль на території опорного ліцею № 2 було відкрито спортивний майданчик та сучасну спортивну залу. На заході були присутні міський голова Володимир Тетерський, перший заступник міського голови Олег Соболевський, начальник відділу освіти Ольга Самчук, директор опорного ліцею Віра Сташенко, вчителі, батьки,  юні спортсмени та школярі.

До присутніх звернувся міський голова Володимир Тетерський, який зазначив, що цей спортивний майданчик є черговим із майданчиків, які планують  відкрити на території громади. Реалізація таких проєктів дасть змогу виховувати здорову та успішну молодь.

Міський голова вручив юним спортсменам дипломи за високі досягнення у спорті і  відзначив подяками батьків за виховання дітей, а саме: Духнич Наталію, Зозулю Аліну, Целованського Ігоря, Панченко Оксану, Довгань Анну. Також Володимир Тетерський подарував кожній міській школі футбольні м’ячі.

До привітального слова долучився Олег Соболевський, перший заступник міського голови. Він передав вітання та подарунок – професійний футзальний м’яч від голови Радомишльської регіональної асоціації футболу територіальних громад Івана Дмитренка, який активно підтримує розвиток спорту в Радомишльській громаді.

Спортивний майданчик збудований за кошти міського бюджету та за активної участі колективу опорного ліцею, колективу Радомишльської ДЮСШ та за допомоги місцевих підприємців.

У ході відкриття було проведено спортивний флешмоб, який влаштували юні спортсмени разом з Олександром Мосійчуком, вчителем фізичної культури опорного ліцею №2. В подарунок до свята звучала пісня Дацюк Мар`яни. Завершилося свято дружніми спортивними естафетами між збірними командами закладів загальної середньої освіти м. Радомишль.

Цього ж дня відбулось відкриття спортивної зали опорного ліцею №2 після капітального ремонту – найочікуваніша подія для учнів навчального. Тепер у світлій, просторій, сучасній спортивній залі учні мають змогу займатися улюбленими видами спорту як на уроках фізкультури, так і у спортивних секціях.

Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, учні та молодь віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

 

Наталія ГОРОБЕНКО,

Головний спеціаліст відділу освіти,молоді та  спорту

Радомишльської міської ради      

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних