Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВІДБУЛАСЯ ПУБЛІЧНА ОНЛАЙН-ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПАСПОРТУ РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 19.10.2022 15:38
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

18 жовтня 2022 року о 14:00 відбулася публічна презентація інвестиційного паспорту Радомишльської громади, в якій взяло участь майже 60 учасників з усієї України, зокрема з Житомирської, Одеської, Київської, Запорізької та інших областей. Серед учасників – підприємці, громадські організації, агенції, представники органів місцевого самоврядування. Ця подія стала можливою завдяки підтримки програми ULEAD з Європою  та Громадській організації «Клуб ділових людей Україна» в рамках реалізації проекту «Громада дружня до бізнесу». Мета події –зміцнити співпрацю між бізнесом та громадою шляхом презентації та обговорення інвестиційних можливостей.

«Сьогодні, в часи війни, кожна громада зіштовхується з безліччю непростих ситуацій і викликів. Однак над відновленням своїх територій ми повинні працювати вже сьогодні. Розробка інвестиційного паспорту – це один із кроків розвитку та відновлення», - зазначив міський голова Володимир Тетерський.

Радомишльська громада – це громада, яке має особливу інвестиційну привабливість. Це вигідне географічне розташування, наявність трудових ресурсів, високий рівень освіти та культури населення. Громада має сформований реєстр вільних приміщень та ділянок, які готові до оренди чи продажу. Громада має позитивний досвід співпраці з українськими та міжнародними організаціями, фондами, успішно реалізувала ряд грантових проектів та продовжує це робити в умовах війни.

Запис події можна переглянути за посиланням: https://cutt.ly/HBZHtPj

Інвестиційний паспорт можна завантажити.

Паспорт постійно буде оновлюватися, будуть додаватися інвестиційні об'єкти, як приватної так і комунальної форми власності. Будемо вдячні за пропозиції, які можна надсилати на електронну пошту: rad.economy2020@gmail.com або звертатися в каб. № 3 Радомишльської міської ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних