Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Переможний рік наших судномоделістів

Дата: 07.10.2022 12:48
Кількість переглядів: 333

Фото без опису

Судномоделювання - є одним із найцікавіших напрямів науково-технічної творчості учнівської молоді. Саме тому гурток судномоделювання, який працює в " Центр позашкільної освіти" Радомишльської міської ради від часу заснування закладу, користується популярністю серед хлопчаків.

Цей гурток не просто дозвілля – це школа, де чуні оволодівають знаннями читання й виконання креслень, формування умінь і навичок роботи із столярним та слюсарним інструментом, виготовлення та запуск складних, трудомістких судномоделей, вивчення будови суден та теорії суднобудування.

Очолює цей гурток, от вже кілька десятиліть Сергій Зубчик. Для своїх вихованців він робить усе, щоб цей вид технічної творчості був цікавим і захоплюючим. Він не лише розвиває у дітей інженерні навички, а й допомагає їм набувати знань з фізики, хімії, креслення та інших дисциплін.

Вихованці гуртка судномоделювання багаторазові призери обласних змагань та турнірів, переможці та призери регіональних, обласних та Всеукраїнської виставок та змагань науково-технічної творчості, призери стендового моделювання.

Ось і цей рік не завадив вихованців та їх керівнику взяти участь у змаганнях.

На всеукраїнських та міжнародних змаганнях було здобуто 11 призових медалей, з яких 5 золотих, 5 срібних і одна бронзова нагорода.

Завдяки участі гуртківців Радомишльської територіальної громади Житомирська область посіла заслужене перше місце в Україні.

На міжнародному конкурсі вихованці Сергія Федоровича Зубчика здобули 4 призові місця серед  400 учасників з 9 країн світу ( Канада, Іспанія, Румунія та ін.)

Успіхи вихованців оцінила вся України. Вітальні листівки надходили на адресу керівника гуртка.

Призерами трьох видів змагань стали:

Волошин Олександр, Соломаха Андрій, Поліщук Артем, Шатило Казимир,  Литвиненко Артем!

Грамоти та медалі переможцям та учасникам змагань вручав міський голова Володимир Тетерський. Володимир Романович побажав подальших успіхів, натхнення та міцного здоров'я вихованцям і їхнім родинам.

- Бажаю вам, дороги діти, жити та творити у мирній  та незалежній Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних