Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Інформація для виробників сільськогосподарської продукції

Дата: 14.09.2022 14:26
Кількість переглядів: 525

Фото без опису16 серпня 2022 року КМУ було прийнято постанову №918 «Про затвердження Порядку використання коштів передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерських господарств та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (далі – Порядок). Порядком передбачено зокрема спеціальна бюджетна дотація на утримання корів.

Для  отримання бюджетних коштів відомості про отримувача повинні бути внесені до Державного аграрного реєстру, Отримувач повинен мати у власності або користуванні від 1га до 120 га земель с/г призначення, або мати у власності від 3 до 100 голів ВРХ (корів) ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства. Бюджетні кошти надаються для надання підтримки за такими напрямками:  

           Бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь с/г призначення (1-гектар)  для провадження сільськогосподарської діяльності,                                                              спеціальна бюджетна дотація на утримання ВРХ (корів) усіх напрямів продуктивності. 

Наголошуємо, що отримувач може скористатися одноразово одним із визначених у цьому пункті напрямів.

Заявка на отримання бюджетних коштів подається через особистий електронний кабінет до Державного аграрного реєстру отримувачами – громадянами України, юридичними особами  засновниками яких є виключно фізичні особи- громадяни України.

Бюджетні кошти надаються отримувачам:                                                                        

     Бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь  сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності – у розмірі 3100 гривень на 1 гектар, але не більше  372 000 гривень для одного отримувача;

      Спеціальна бюджетна дотація  за утримання ВРХ (корів) усіх напрямків продуктивності  надається на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована  та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки – у розмірі 5300 гривень  на одну корову , але не більше 530 000 гривень для одного  отримувача.

       Заявка на отримання бюджетних коштів  подається програмними засобами Державного  аграрного реєстру  з 1 вересня поточного року. Граничний  строк подання заявки до Державного аграрного реєстру  до 15 листопада поточного року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних