Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітяни нашої громади взяли участь у семінарі заступників директорів з навчальної роботи

Дата: 27.01.2022 11:55
Кількість переглядів: 682

Відповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Радомишльської міської ради, 26 січня відбувся онлайн-семінар заступників директорів з навчальної  роботи з теми «Сучасні підходи до реалізації проблемної теми закладу освіти».

На семінарі були розглянуті та обговорені важливі питання щодо реалізації проблемної методичної теми закладу освіти на сучасному етапі розвитку освіти.

Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту Ліна Янович наголосила, що завданням кожного сучасного закладу освіти є створення атмосфери єдиного державного розуміння освіти, організація педагогічного колективу щодо оцінювання діяльності кожного вчителя за результатами праці, забезпечення співпраці вчителів та учнів для реалізації методичних завдань закладу.

Заступники директора з навчальної і навчально-методичної роботи Радомишльського ліцею №1 ім. Т.Г.Шевченка Наталія Кузьменко та Катерина Комашко поділилися досвідом роботи над проблемною темою закладу, а саме: алгоритмом роботи педагогічного колективу над даною темою, співпрацею з вищими навчальними закладами освіти, з метою самоосвіти педагогічних працівників.     Методист відділу Дмитро Рипік наголосив на основних вимогах до визначення єдиної проблемної методичної теми закладу освіти.  Заступник директора з навчально-методичної роботи ОЗНЗ Радомишльська гімназія Лариса Чудовська ознайомила всіх колег з інноваційними технологіями у роботі з педкадрами. Психолог ліцею №1 ім. Т.Г.Шевченка Юлія Юшкіна ознайомила учасників семінару з прийомами налагодження сприятливого психологічного клімату в колективі.

                                             Завідуюча методичним кабінетом відділу – Ліна ЯНОВИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.