Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИРА ТЕТЕРСЬКОГО З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

Шановні жителі Радомишльської громади! Дорогі земляки!

Сьогодні ми відзначаємо важливе для держави і всього нашого народу свято - День Соборності України. 103 роки тому 22 січня Актом єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки було документально підтверджене одвічне прагнення українського народу жити у єдиній соборній незалежній країні.

Ця подія стала основоположною для новітнього українського державотворення. Вона має для кожного з нас моральний і духовний зміст. Об’єднані спільними історично-політичними цінностями, економічними, культурними, етнічними, духовними та десятками інших зв’язків, ми йдемо до спільної мети – побудови багатої вільної гарної країни.

Ми відзначаємо День Соборності у непростий для України час. П’ять  років тому 22 січня загинули активісти Майдану Сергій Негоян та Михайло Жизневський. Наші земляки: Павло Плацинський, Микола Назарчук, Сергій Хаустович, Павло Півоваренко, Валерій Мельник -  ціною свого життя захищали цілісність нашої Держави на сході країни.

Сьогодні в районі операції об’єднаних сил наші бійці так само, як і їхні прадіди, відстоюють незалежність і соборність рідної країни. Наш народ робить висновки з  помилок минулого, щоб не допустити втрати української державності і повторення тоталітарних режимів, щоб своїх нащадків виховати справжніми патріотами.

Пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності, давайте разом робити все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності.

Від душі бажаю Вам, , міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України в цілому!

 

Зі святом вас!

Міський голова Володимир

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних