Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Створення робочої групи щодо забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану

Дата: 18.01.2022 15:18
Кількість переглядів: 782

Фото без описуЗ метою забезпечення сталого розвитку Радомишльської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Радомишльська міська рада рішенням дев’ятої сесії VIII скликання від 07.10.2021 року № 534 розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Радомишльської міської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади https://radmr.gov.ua/more_news2/

 

На вимогу Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Радомишльська міська рада повідомляє про початок прийому заявок від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з розроблення завдання до комплексного плану просторового розвитку території Радомишльської міської територіальної громади.

Вимоги до персонального складу робочої групи, як тимчасового консультативного - дорадчого органу, що забезпечує проведення та опрацювання результатів громадського обговорення з формування завдання на розроблення комплексного плану:

1. У складі робочої групи має бути не менш як п’ять осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів (складається з представників міської ради, виконавчих органів міської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін);

2. У персональному складі робочої групи частка членів, що представляють міську раду та виконавчий орган, міської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа;

3. Забезпечити участь у робочій групі принаймні одного представника від кількох суміжних сіл, розташованих на території Радомишльської територіальної громади, який не є співробітником виконавчого органу.

 

Заяви на включення до складу робочої групи приймаються з 18 січня 2022 року по 28 січня 2022 року на ім’я міського голови (Тетерський В.Р.) в електронному вигляді на електронну адресу: radomyshl_mr@ukr.net  або у паперовому вигляді за адресою: м. Радомишль, Соборний майдан, 12  каб. 12.

 

ЗРАЗОК ЗАЯВИ

 

Радомишльському міському голові Тетерському В.Р.

___________________________________

___________________________________

___________________________________

___________________________________

(ПІБ заявника, назва, серія і номер документа, шо

 посвідчує особу заявника

___________________________________

ідентифікаційний номер, адреса 

___________________________________

___________________________________

___________________________________

Місце проживання, телефон)

 

 

 

ЗАЯВА

 

Прошу включити мене до робочої групи з розроблення завдання до комплексного плану просторового розвитку території Радомишльської міської територіальної громади.

 

 

 

Відповідно до Закону України « Про захист персональних даних » від 1 червня 2010 року, № 2297- VI надаю Радомишльській міській раді згоду на обробку та оприлюднення моїх особистих даних.

                                                                                                                 ________________________

                                                                                                                            ( підпис )

 

 

 

____________________ 20___р.                                                            _______________________

          (дата)                                                                                                             (підпис)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних