Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ЮНІ СПОРТСМЕНИ РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ІХ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ТУРНІРІ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ «КРОК ДО ОЛІМПУ»

Дата: 17.01.2022 10:41
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

 

14 січня у Малині стартував ІХ Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010-2011 рр.н «Крок до Олімпу» на призи Валерія Андрійцева, срібного призеру ХХХ Олімпійських ігор.

         У змаганнях у взяло участь 258 спортсменів віком до 12 років у складі 20 команд з різних куточків України: Києва та Миколаєва, Білої Церкви, Борисполя та Пісківки (Київська область), Клесіва та Рокитного (Рівенська область),Краматорська (Донецька область), Лубен (Полтавської області), Вертіївки (Чернігівська область), Коростеня, Бердичева, Новоград-Волинського, Радомишля, Олевська, Лугин та, власне, Малина (Житомирська область).

У кожній ваговій категорії брали участь 25 чоловік, серед яких і наші юні спортсмени. Некращук Дмитро посів 3 місце, Кириченко Денис - 5, Приходько Гардей - 12, Некращук Денис - 18. Цей спортивний старт для юних вихованців Радомишльської ДЮСШ, стане значним у житті. Радомишльська  громада має вже Олімпійських чемпіонів з вільної боротьби та пишається нашою землячкою Іриною Коляденко, бронзовою призеркою Олімпійських ігор-2020 в Токіо .

         Хтозна, можливо серед тих, хто буде представляти Україну в майбутньому на найпрестижніших світових спортивних аренах, будуть і вихованці Радомишльської дитячо-юнацької спортивної школи. А набуті завдяки спорту вольові якості, вміння перемагати в боротьбі з собою допоможуть їм бути успішними в дорослому житті!


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних