Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Кращий в Україні: колективний договір Радомишльського лісомисливського господарства відзначили нагородою

Дата: 12.01.2022 10:59
Кількість переглядів: 1131

16 грудня 2021 року відбулося засідання Ради Федерації профспілок України під час якого були визначені переможці Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір та вручені відзнаки, почесні дипломи.

Конкурс проводиться серед підприємств, організацій та установ України з метою підвищення ефективності колективно-договірного регулювання взаємодії профспілкових організацій і роботодавців, а також розповсюдження найкращого досвіду цієї роботи. Колективний договір є ознакою соціально відповідального роботодавця.

Нагороду «Кращий колективний договір у виробничій сфері» серед підприємств України отримало Державне підприємство «Радомишльське лісомисливське господарство», голова профкому -  Дмитро Довгаленко. Нагороди вручив Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

Радомишльський лісомисливське господарство – одне з найбільших підприємств, що стабільно працює на території Радомишльської територіальної громади. Це потужний платник податків до місцевих бюджетів (сплачено місцевих податків за 9 міс 2021 року у сумі 7079,5 тис грн) та найбільший роботодавець (375 працівників).

Вітаємо колектив підприємства та керівника Івана Дмитренка зі здобутою перемогою! Бажаємо підприємству процвітання та успіху, а колективу – доброго здоров’я, сил і завзятості до роботи!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.