Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про стан реалізації проєкту «Реконструкції та модернізації системи вуличного освітлення в місті Радомишль Житомирської області» за участі НЕФКО та ЄС

Дата: 12.01.2022 08:32
Кількість переглядів: 673

Радомишльська міська територіальна громада продовжує спільно з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) реалізацію проєкту «Реконструкції та модернізації системи вуличного освітлення в місті Радомишль Житомирської області». Проект фінансується за рахунок грантових коштів Європейського Союзу через Північну фінансову екологічну корпорацію (НЕФКО).

Пропонуємо вашій увазі короткий звіт про стан реалізації проєкту:

НЕФКО є міжнародною організацією (утвореною у 1990 році Данією, Фінляндією, Ісландією, Норвегією та Швецією), яка фінансує широкий спектр екологічних проєктів у Центральній та Східній Європі, включаючи і Україну.

Нагадаємо, що співпраця Міста з НЕФКО розпочалась в березні  2020 року  з участі у програмі «Енергоефективність в малих та об’єднаних громадах України»

Протягом 2020 року велась підготовка до реалізації проєкту «Реконструкція та модернізація вуличного освітлення м. Радомишль Житомирської області», результатом чого стало підписання Грантового договору у грудні 2020 року між Радомишльською міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією та, власне, запуску проєкту.

У січні 2021 року відбулася стартова зустріч по проєкту за участі представників Міста, НЕФКО та Консалтингової компанії «ГАРДЕ» (консультант з підтримки впровадження проєкту).

30 квітня 2021 року було оголошено тендер на розробку проектно-кошторисної документації, в т.ч. проходження експертизи, проведення авторського нагляду, а також поставку матеріалів та виконання робіт для реконструкції та модернізації системи вуличного освітлення в місті Радомишль Житомирської області.

Протягом червня-вересня 2021 року здійснювалася оцінка поданих тендерних пропозицій.

24 вересня 2021 року було присуджено контракт на виконання контракту СПКА ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» з ТОВ «ЕЛЬНАТ» (Україна з вартістю пропозиції 287 411,39 євро, без ПДВ).

27 вересня 2021 року було проведено перед-контрактну зустріч з переможцем тендеру.

8 листопада 2021 року підписано контракт між Радомишльською міською радою та   ТОВ «ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ СИСТЕМС» на виконання Контрактної угоди №RAD-1.

        20 грудня 2021 року було здійснено виїзне обстеження підрядником 30 вулиць міста Радомишль.

Наразі отримано реєстраційну картку Кабінету Міністрів України для звільнення від сплати ПДВ, а також триває розробка проєктної документації.

Початок поставки матеріалів на об’єкти планується у лютому місяці 2022 року, а завершення робіт по проекту - у термін не пізніше серпня 2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.