Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Народного депутата України Тетяни Грищенко з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 09:01
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

 

 Дорогі жителі Радомишльщини!                     

 

     7  грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування.

      Місцеве самоврядування в Україні це: -відповідна засада конституційного ладу, -специфічна форма народовладдя, -право жителів громад на самостійне вирішення питань місцевого значення. Вперше принцип визнання місцевого самоврядування було закріплено в Конституції Пилипа Орлика 1710 року. У сучасній Конституції України назавжди затверджено принцип визнання і гарантованості місцевого самоврядування.

       Особливого розвитку місцеве самоврядування набуло в останні роки, після прийняття Верховною Радою низки Законів про децентралізацію і вдосконалення роботи територіальних громад, зміцнення їх фінансової незалежності. І результати наяву. Завдяки успішній роботі голів територіальних громад, депутатів місцевих рад, працівників виконавчих органів і комунальних підприємств рад, значно поліпшився благоустрій населених пунктів. Будуються нові і ремонтуються діючі амбулаторії первинної медицини, школи, заклади позашкільної освіти, дитячі садочки, заклади культури, Палаци Спорту і стадіони, створюються нові інвестиційні проекти і сприятливі умови для розвитку бізнесу. Слава вам і вдячність

        Мені дуже приємно, що у ваших успіхах є і моя участь. Так, разом з моїми колегами, Народними Депутатами України від партії «Слуга Народу» Арсенієм Пушкаренком і Ігорем Герасименком ми допомогли у виділенні додаткової державної субвенції  Радомишльській громаді в сумі 8,3 мільйони гривень: на будівництво спортмайданчика і утеплення амбулаторії в селі Кочерів, дитячого садочка№6, приміщення ЦНАП і лікарні в місті Радомишль, допомогли у придбанні шкільного автобуса для ОЗНЗ «Радомишльська гімназія». Ми і надалі будемо допомагати нашим громадам.

        Шановні земляки! Я і мої колеги бажаємо головам територіальних громад, депутатам місцевих рад, працівникам виконавчих органів і комунальних підприємств рад, успіхів у роботі, сімейного затишку і благополуччя. Щастя вам і вашим родинам!

 

     Народний Депутат України від партії «Слуга Народу»               Тетяна Грищенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних