Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання міського голови Володимира Тетерського з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 526

Фото без опису

Вітаю з професійним святом працівників і ветеранів органів місцевого самоврядування Радомишльської громади, депутатів міської ради та членів виконавчого комітету Радомишльської міської ради!

День місцевого самоврядування - свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові наших населених пунктів, забезпеченні їх життєдіяльності.

Це чудова нагода ще раз нагадати собі, яка велика відповідальність лежить на плечах тих, хто обраний представляти інтереси наших мешканців у радах всіх рівнів.

Переконаний, що успішне майбутнє громади неможливе без розбудови повноцінного місцевого самоврядування європейського зразка. Від нас багато чого залежить, адже саме нам випала доля, кожному на своєму місці, працювати у відповідальний період державотворення, щоб перетворити рідну Україну в успішну європейську державу, про яку мріяли Герої Небесної Сотні й за яку платять дорогу ціну наші бійці на сході України.

Щиро бажаю всім, хто взяв на себе відповідальність працювати на благо людей, — здоров’я, добробуту, миру і злагоди, витримки і нових звершень у вашій непростій роботі!

Висловлюю щиру подяку працівникам місцевого самоврядування Радомишльської громади, депутатському корпусу та членам виконавчого комітету Радомишльської міської ради за плідну працю та бажаю нових здобутків у відповідальній роботі на благо нашої громади!

 

 

З повагою

міський голова                                  Володимир Тетерський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних