Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

Радомишльська громада отримала відзнаку за участь в акції "1 мільйон дерев за 1 добу»

Дата: 25.11.2021 14:40
Кількість переглядів: 1113

Фото без опису

 

Цього року у світі стартувала екологічна ініціатива «Озеленення планети». Україна – одна із 100 країн світу які долучились до акції.

Це екологічна акція, яка об’єднала владу, бізнес та громадськість заради відновлення екосистеми країни. Спільна мета проекту – висадити 1 000 000 дерев за 24 години по всій Україні. Акцію організували спільно з проєктом Озеленення України CEO Club Ukraine та Business Woman Club, за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Міністерства закордонних справ, Державного агентства лісових ресурсів України.

Під час загальнонаціональної толоки “Створюємо ліси разом” у рамках програми Президента «Зелена країна» на Радомишльщині було висаджено 321 сіянець на площі 50,5 га.

В акції брала участь і Радомишльська громада. Активними учасниками  стали працівники міської ради, освітяни, працівники культури, державні службовці та лісівники.

23 листопада в Житомирській ОДА відбулося урочисте підбиття підсумків екологічної ініціативи. Участь у заході взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, його заступник Віктор Градівський, голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, голова БФ «Озеленення України» Ганна Крисюк, організатор проекту «Greening of the Planet» в Житомирській області, представники територіальних громад, навчальних закладів та бізнесу.

Дипломами за участь в акції  було нагороджено  Радомишльську міську раду, ДП «Радомишльське лісомисливське господарство» та Радомишльську ЗОШ І-ІІІ ст. №3.

 

Під час урочистостей організатори вручили голові Житомирської обласної адміністрації  Віталію Бунечку відзнаку «Рекорд України» відповідно до кількості висаджених дерев у області за один день -1 536 600 сіянців.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних