Радомишльська громада

Житомирська область, Житомирський район

ВІДКРИТТЯ ТУРИСТИЧНОГО МАРШРУТУ «VELOREGIA»

Дата: 03.11.2021 17:56
Кількість переглядів: 839

5 листопада 2021 року відбудеться офіційне відкриття культурно-туристичного маршруту «VeloRegia: королівським шляхом на велосипеді» за підтримки Українського культурного фонду.

Презентація відбудеться у два етапи:

12:00 – 12:30 у спорткомплексі «Динамо» відбудеться прес-конференція за результатами реалізації проєкту та презентація електронної туристичної мапи громади (обмежена кількість учасників, захід транслюватиметься на сторінці проєкту у фейсбуці https://cutt.ly/7R2Dp7g );

12:30 – 12:45 на Соборному майдані відбудеться урочисте відкриття туристичного маршруту (за сприятливих погодних умов) та вручення подарунків (всі, хто приїдуть на велосипеді на Соборний майдан на відкриття туристичного маршруту отримають тематичні подарунки);

12:45 – з Соборного майдану розпочнеться вело екскурсія по малому колу нового туристичного маршруту «VeloRegia» за участі гіда (за сприятливих погодних умов).

 

!Звертаємо вашу увагу, що для участі у заході необхідно мати актуальний ПЛР-тест або ж сертифікат вакцинації. Прохання мати з собою захисні маски.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.